ДОРОГІ ОСВІТЯНИ!

septemberСьогодні – у Всенародне свято Мудрості, Доброти і Людяності традиційно єднаймося в близькому за духом колі, в освітянській родині.
1 ВЕРЕСНЯ – особливо урочистий, визначний і хвилюючий день. Саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
У навчальних закладах звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення. Вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок і чарівного різнобарв’я осінніх квітів. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом, i кожне людське серце, з трепетом відгукується на заклик першого дзвінка! Це наш край, наша держава зустрічають День знань. А знання – то велика сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні нам для розвитку державності.
Усі шляхи сьогодні ведуть до школи. Розпочинається навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.


У цей день хотілося б якось по-особливому привітати людей, які мають безпосереднє відношення до освіти. З усією теплотою серця висловлюємо слова подяки нашим вельмишановним і дорогим УЧИТЕЛЯМ, за бездоганне виконання своєї Високої Місії, за щоденну напружену, самовіддану працю. Щира вдячність Вам, дорогі ПЕДАГОГИ, що Ви щедро ділитеся своїми знаннями, виховуєте молоде покоління свідомих громадян, від яких залежить майбутнє Української держави, плекаєте справжніх патріотів нашої країни. Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
Бажаємо Вам, здоров’я, щастя і радості, невичерпної енергії у виконанні такої відповідальної місії. Хай завжди поруч із Вами буде підтримка й розуміння Ваших близьких і знайомих.
Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!
Зі святом Вас, дорогі друзі!

З повагою, колектив НДЛ експериментальної педагогіки
та педагогічних інновацій ІППО КУ імені Бориса Грінченка

Leave a Reply