Засідання міської експертної комісії 20.08.2014 року

188520 серпня 2014 року в ІППО КУ імені Бориса Грінченка відбулося засідання експертної комісії з проведення дослідно-експериментальної роботи у навчальних закладах м. Києва. Порядком денним передбачалося представлення, експертиза й обговорення 7 експериментальних проектів.
 Учасникам засідання було представлено заявки і програми дослідно-експериментальних робіт, рекомендовані до відкриття з 2014-2015 навчального року, а саме: «Формування та розвиток духовного потенціалу учнів 5-9-х класів на уроках предметів гуманітарного циклу» на базі СШ №187 із поглибленим вивченням української та англійської мов Солом’янського району, «Психолого-педагогічний супровід дітей зі зниженим зором у класах із інклюзивним навчанням в умовах загальноосвітньої школи» на базі СЗШ №281 Святошинського району, «Упровадження мультипрофільного навчання в середній загальноосвітній школі», на базі СШ І – ІІІ ступенів №23 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району; «Морально-духовний розвиток учнів 5–9 класів на основі впровадження курсу «Християнська етика в українській культурі» на базі СШ І – ІІІ ступенів з поглибленим вивченням української мови та літератури №87 імені О.П.Довженка, СШ І – ІІІ ступенів №273 з поглибленим вивченням української мови та літератури, школи І – ІІІ ступенів №150 Голосіївського району м. Києва; СЗШ І – ІІІ ступенів №42, СЗШ І – ІІІ ступенів №99, СШ І – ІІІ ступенів №129 з поглибленим вивченням англійської мови, СЗШ І – ІІІ ступенів №146, СЗШ І – ІІІ ступенів №180, СШ І – ІІІ ступенів №234 з поглибленим вивченням економіки і права, СШ-інтернату І – ІІ ступенів №14 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу Дніпровського району; СЗШ І – ІІІ ступенів №12, СЗШ І – ІІІ ступенів №67, СЗШ І – ІІІ ступенів №279, гімназії біотехнологій №177 Солом’янського району; ліцею-інтернату №23 «Кадетський корпус» із посиленою військово-фізичною підготовкою, СШ І – ІІІ ступенів №73 з поглибленим вивченням української мови, літератури та українознавства Шевченківського району.

У перебігу засідання члени міської експертної комісії та запрошені також мали можливість ознайомитися з реальними здобутками і локальними проблемами, пов’язаними з упровадженням науково-педагогічного проекту «Росток» в освітню практику СШ №251 імені Хо Ши Міна, СШ №152 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району та школи І – ІІІ ступенів №286 Голосіївського району м. Києва.
Члени комісії одноголосно ухвалили рішення про схвалення наданих звітів та завершення дослідно-експериментальних робіт у зв’язку із завершенням термінів реалізації педагогічних експериментів регіонального рівня.

Leave a Reply