Засідання міської експертної комісії 17.06.2014 року

21517 червня 2014 року в ІППО КУ імені Бориса Грінченка відбулося засідання міської експертної комісії з проведення дослідно-експериментальної роботи. Порядком денним передбачалося представлення, експертиза й обговорення 7 інноваційних дослідно-експериментальних проектів.
Учасникам засідання було представлено заявки і програми дослідно-експериментальних робіт, рекомендовані до проведення з 2014-2015 навчального року, а саме: «Розвиток освітнього простору білінгвального навчального закладу в умовах трансформаційних змін» – на базі спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів №20 з поглибленим вивченням французької мови Оболонського району м. Києва, «Проектування змісту і структури електронного навчально-книжкового комплексу з української мови для учнів початкової школи» – на базі ліцею №157 Оболонського району м. Києва, «Морально-духовний розвиток учнів 5 – 9 класів на основі впровадження курсу «Християнська етика в українській культурі» – на базі СШ І – ІІІ ступенів №23 з поглибленим вивченням англійської мови; СШ І – ІІІ ступенів №207 з поглибленим вивченням англійської мови; школа І – ІІІ ступенів №218; ПП «Київська приватна гімназія «Грейс»; СШ І – ІІІ ступенів №277 з поглибленим вивченням англійської мови; школа І – ІІІ ступенів №278; школа І – ІІІ ступенів №292 імені гетьмана України Івана Мазепи; школа І – ІІІ ступенів №306.

У перебігу засідання присутні ознайомилися з результатами проведення дослідно-експериментальних робіт із теми: «Упровадження мультипрофільного навчання в середній загальноосвітній школі», що здійснюється на базі СЗШ І – ІІІ ступенів №158 Дніпровського району та НВК №240 «Соціум» Оболонського району м. Києва.
 Учасники засідання експертної комісії також мали нагоду ознайомитися з реальними здобутками і локальними проблемами, пов’язаними з упровадженням науково-педагогічного проекту «Росток» в освітню практику школи І – ІІІ ступенів №213 Деснянського району м. Києва та ліцею «ЕКО» №198 Святошинського району м. Києва.
 Члени комісії одноголосно ухвалили рішення про схвалення наданих звітів та завершення дослідно-експериментальних робіт і зв’язку із завершенням термінів реалізації педагогічних експериментів регіонального рівня.

Leave a Reply