Засідання міської експертної ради 18.12.2013 року

yak-provoditi-peregovori18 грудня 2013 року в ІППО КУ імені Бориса Грінченка відбулося засідання міської експертної комісії з проведення дослідно-експериментальної роботи. Порядком денним засідання передбачалося представлення, експертиза й обговорення 8 експериментальних проектів.
Велике зацікавлення викликав звіт про завершення дослідно-експериментальної роботи з теми «Школа повного року навчання» на базі СШ№120.

На засіданні комісії було представлено звіти про перебіг та результати дослідно-експериментальної роботи з таких тем: «Школа повного дня» на базі СШ №53; «Формування загальнонавчальних компетентностей учнів на засадах інтегративно-діяльнісного підходу за науково-педагогічним проектом «Росток» на базі СЗШ №292 імені гетьмана Івана Мазепи; «Вплив інтегративно-діяльнісного підходу на розкриття та розвиток інтелектуальних здібностей особистості за науково-педагогічним проектом «Росток» на базі СЗШ №250, СЗШ №251 ім. Хо Ші Міна; «Розвиток навчальної автономії учнів загальноосвітнього навчального закладу» на базі СШ №239; «Моніторинг діяльності навчального закладу «Школа повного дня» на базі гімназії «Ерудит».
Заступник директора з науково-методичної роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат педагогічних наук В.І.Ковальчук представив на розгляд комісії проект «Упровадження елементів дистанційного навчання школярів середніх загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва» (2013-2015 рр.), запропонований до упровадження в навчально-виховному процесі вечірньої змінної школи №18 м. Києва.
Члени комісії одноголосно ухвалили рішення про схвалення наданих звітів.

Leave a Reply