Засідання міської експертної комісії 20.10.2013 року

Копия DSC0814020 листопада 2013 року в ІППО КУ імені Бориса Грінченка відбулося засідання міської експертної комісії з проведення дослідно-експериментальної роботи. Порядком денним засідання передбачалося представлення, експертиза й обговорення 9 експериментальних проектів. Велике зацікавлення викликав звіт про перебіг та результати дослідно-експериментальної роботи з теми «Упровадження елементів дистанційного навчання школярів середніх загальноосвітніх навчальних закладів м.Києва» на базі СЗШ №286, СЗШ №236, СШ №316, Скандинавської гімназії, Київської Інженерної гімназії, гімназії «Троєщина», гімназії №191 ім. П.Г.Тичини з поглибленим вивченням іноземних мов, Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка, ліцею №100 «Поділ», СШ №124 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, СЗШ №253, СЗШ №166, СШ №7 ім. М.Т.Рильського, СШ №52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій гімназія «Ерудит», гімназії НПУ імені М.П.Драгоманова, Технічного ліцею, СЗШ №25, СЗШ №95.

Заступник директора ІППО КУ імені Бориса Грінченка, кандидат педагогічних наук В.І.Ковальчук представив на розгляд комісії проект «Упровадження моделі громадсько-активної школи в загальноосвітньому навчальному закладі» (2013-2015 рр.), запропонований до упровадження в навчально-виховному процесі СШ №120 Дніпровського району м. Києва.
На засіданні комісії було представлено звіти про перебіг та результати дослідно-експериментальної роботи з таких тем: «Формування загальнонавчальних компетентностей учнів за науково-педагогічним проектом «Росток» на базі ліцею «Еко» №198; «Реалізація інтегративно-діяльнісного підходу в навчально-виховному процесі початкової та основної школи на основі принципів науково-педагогічного проекту «Росток» на базі CСЗШ №264; «Формування загальнонавчальних компетентностей учнів на засадах інтегративно-діяльнісного підходу за науково-педагогічним проектом «Росток» на базі СЗШ №104 ім. О.Ольжича; «Упровадження навчально-виховної системи К.Д.Ушинського в сучасних умовах ДНЗ» на базі ДНЗ №371;
Члени комісії одноголосно ухвалили рішення про схвалення наданих звітів. Було припинено дослідно-експериментальну роботу з теми «Упровадження навчально-виховної системи К.Д.Ушинського в сучасних умовах початкової школи» на базі ліцею податкової та рекламної справи №21.

Leave a Reply