Вітаємо з Днем працівників освіти!

11445347Шановні працівники освіти!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята!

Традиційно у перші дні золотавого жовтня в Україні відзначають неординарне і славне свято скромних, але достойних людей, свято Добра, Мудрості та Любові – це День Учителя. У такий світлий день дозвольте висловити Вам щиросердну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Ваші серця завжди сповнені співчуттям, добротою і милою приємністю. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.

Дорогі освітяни! Залишаючись поза політикою, самовіддано ростіть майбутнє України, палким словом гартуйте патріотизм у молоді, навчайте її не зрадити заповітів наших героїв, бути достойними синами і доньками України. Хай завжди щедрою на сходи буде Ваша освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача.

У цей святковий день колектив науково-дослідної лабораторії експериментальної педагогіки та педагогічних інновацій Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка щиро бажає Вам міцного здоров’я, вдячності і поваги від своїх вихованців. Хай кожний день і кожна мить Вашого життя будуть щасливими та світлими, а в родинах буде затишок та добробут. Хай Ваша праця буде завжди належно оцінена можновладцями.

Leave a Reply