Відбувся вебінар з питань інноваційної та дослідно-експериментальної роботи в навчальних закладах столиці

original12 вересня 2013 року о 15:00 в ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся інтернет-семінар «Інноваційна та дослідно-експериментальна робота в навчальних закладах столиці» для методистів РНМЦ, директорів ДНЗ та ЗНЗ, заступників директорів з питань інноваційної та дослідно-експериментальної роботи. Трансляція проходила на сайті http://online.ippo.org.ua. Під час трансляції працювали чат, блок “Коментарі” та окрема телефонна лінія, тож всі бажаючі мали змогу поставити свої запитання до доповідачів та модератора. До вебінару підключилися більше 50 учасників.

Інтернет-семінар розпочався виступом професора кафедри парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України Лідії Іванівни Даниленко, яка розповіла про спільне і відмінне в інноваційній та експериментальній освітній діяльності. Галина Василівна Шапаренко, старший науковий співробітник НДЛ експериментальної педагогіки та педагогічних інновацій ІППО КУ імені Бориса Грінченка, ознайомила глядачів з нормативно-правовим забезпеченням дослідно-експериментальної роботи в навчальних закладах. Про методологію науково-дослідної роботи в прикладній педагогіці йшлося у доповіді Олени Михайлівни Шевцової, старшого наукового співробітника НДЛ експериментальної педагогіки та педагогічних інновацій ІППО КУ імені Бориса Грінченка. Василь Іванович Ковальчук, завідувач НДЛ експериментальної педагогіки та педагогічних інновацій ІППО КУ імені Бориса Грінченка, у своєму виступі акцентував увагу на сучасному стані дослідно-експериментальної діяльності в ДНЗ та ЗНЗ міста Києва. Наприкінці інтернет-семінару старший науковий співробітник НДЛ експериментальної педагогіки та педагогічних інновацій ІППО КУ імені Бориса Грінченка Сергій В’ячеславович Якубов довів до відома учасників вебінара структуру та рубрикацію сайта нашої лабораторії.
Усіх, хто не зміг взяти участь у інтернет-семінарі, запрошуємо переглянути його запис на YouTube-каналі ІППО КУ імені Бориса Грінченка.

Leave a Reply