Вітаємо з Днем знань!

den_znan_kollazhШановні освітяни!

Вересень традиційно розпочинається святом знань, освіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. 1 Вересня – особливо урочистий і хвилюючий день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Саме у вересневе свято ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їх неоціненну роботу розуму і серця, і визначаємо мету своєї праці: вкласти в душі і серця вихованців життєву мудрість, високі людські почуття і цінності рідної культури.

Сьогодні наше свято, свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості й любові. Як би не вирували політичні пристрасті в країні, куди б не закинула нас доля, але є в житті речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Це – Рідна Земля, Мамина Любов, Погляд Першої Вчительки.

У цей чарівний час щиро вітаємо Вас із світлим осіннім днем і величним, славним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, зі святом молодості та надії і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи.

Дорогі освітяни, бажаємо Вам у новому навчальному році осягнути нові здобутки наукових і освітніх інновацій і втілити їх у життя Вашої шкільної родини, зустріти добрих і надійних друзів, розуміння колег і керівництва у реалізації сміливих творчих проектів, а головне – досягти омріяної мети.

Переконані, що Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у професійному зростанні, а зерна науки, посіяні в душі вихованців дадуть добрі сходи і зростуть багатим урожаєм мудрості й натхнення.

Хай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

Із повагою

колектив НДЛ експериментальної

педагогіки та педагогічних інновацій

ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка

Leave a Reply