Нарада методистів із питань інноваційної діяльності

Копия DSC084863 червня 2013 року в ІППО КУ імені Бориса Грінченка було проведено нараду для методистів із питань інноваційної діяльності районних науково-методичних центрів.
Тема наради «Стан, проблеми та перспективи інноваційної та дослідно-експериментальної діяльності в ДНЗ та ЗНЗ міста Києва».
Увагу учасників семінару було зактуалізовано на важливих питаннях організації та здійснення дослідно-експериментальної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах столиці.
Для підтримки і забезпечення супроводу інноваційної діяльності в середній ланці столичної освіти співробітниками НДЛ експериментальної педагогіки та педагогічних інновацій інноваційних створено сайт, на якому ініціатори експериментальних проектів можуть знайти всі необхідні нормативні й законодавчі документи для відкриття, проведення і звітування про хід і результати дослідно-експериментальної роботи, а також цікаву інформацію про перспективні напрямки інноваційної діяльності.

Учасники зібрання оговорили також перспективи дослідно-експериментальної роботи «Упровадження елементів дистанційного навчання школярів у загальноосвітніх навчальних закладах міста Києва», що з 2009 року запроваджується в освітній процес 19-ти навчальних закладів.
Форма наради – науково-практичний діалог-презентації забезпечила активну участь методистів районних науково-методичних центрів усіх районів м.Києва в обговоренні актуальних проблем інноваційної діяльності.

Сайти районних управлінь освіти
Стан інноваційної та дослідно-експериментальної роботи: презентація

Leave a Reply