Засідання експертної комісії з проведення дослідно-експериментальної роботи у закладах освіти м. Києва.

25 квітня 2018 року о 12-00 в Інституті післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка відбулося засідання експертної комісії з проведення дослідно-експериментальної роботи у закладах освіти м. Києва. Порядком денним передбачалося представлення, експертиза й обговорення експериментальних педагогічних досліджень.


Рішенням експертної комісії затверджено заявку і програму на проведення дослідно-експериментальної роботи за темою:
1. «Розробка та впровадження електронних освітніх ресурсів у процесі навчання основ інформатики учнів початкової школи».
Експериментальна база: Київська гімназія № 154, СЗШ № 245, СЗШ № 281, школа І ступеня № 310 «Творчість».

Члени експертної комісії та присутні затвердили звіти про перебіг дослідно-експериментальної роботи за наступною темою:
1. «Упровадження допрофільного диференційованого навчання в умовах ЗНЗ».
Експериментальна база: НВК №240 «Соціум»

Рішенням експертної комісії затверджено підсумкові звіти та прийнято рішення про завершення дослідно-експериментальних робіт за темою:
1.  «Розкриття та розвиток потенціалу особистості в умовах шкільного середовища як інструмент індивідуалізації, соціалізації та професіоналізації старшокласників».
Експериментальна база: СЗШ №286.
2. «Проектування освітнього простору початкової школи Ліцею міжнародних відносин №51 як організаційно-педагогічна умова його інноваційного розвитку».
Експериментальна база: Ліцей міжнародних відносин №51.

3. «Формування професійної орієнтації учнів у процесі викладання спеціального курсу «Надра земні (основи геології)» у середній загальноосвітній школі». Експериментальна база: СЗШ №256.

Наказ ДОНМС від 04.05.2018 р. №396.

Leave a Reply